KONYA / BOZKIR - Çağlayan Ortaokulu

Ock

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜNDE ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ ANILDI. BU GÜNE ÖZEL KURUMUMUZDA 15 TEMMUZ GAZETESİ ÖZEL SAYISI ÇIKARILDI.

PERSONELİMİZİN KATKILARIYLA OKULUMUZDA AKIL ZEKA OYUNLARI SINIFI KURDUK

Ara

Tutum,yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında ülkemizde üretilen yerli ve milli silah sanayi ürünleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa DEMİRCİ'nin de katılımıyla sergi yapılarak tanıtıldı.

Ara

BAKANLIĞIMIZ TAFARAFIN UYGULAMAYA KONULAN ''DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ'' KURUMUMUZDA DÜZENLİ ŞEKİLDE UYGULANMAKTADIR.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı halkın da katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuz çevre düzenlemesi kapsamında çardak kurulumunu gerçekleştirdik. Okul bahçemizin güzelleşmesine katkılarını sunan Bozkır Belediye Başkanımız Saadettin SAYGI'ya teşekkür ederiz.

Anıtkabir Gezisi...